NaVitas

Healing

Healing möts vi av varje dag till vardag och fest, genom att…

Visa omsorg om en annan människa, ge uppmuntrande ord, ett leende och skratt, en kram.

Alla människor kan ge healing och detta är fantastiskt med så enkla medel.

Alla kan utveckla sin egen healingförmåga genom att tänka positivt, då formas också positiva energier som sprider sig till andra, detta hjälper oss på vägen till att må bättre.

Healing återskapar också balansen i våra chakran (energipunkter) i kroppen. Det kanske har uppstått blockeringar i energiflödet på grund av stress eller oro. Det kan t.ex. vara olösta konflikter i sinnet som tar sig uttryck i smärta i någon form. Healingen löser upp blockeringar så att energin får ett friare flöde i din kropp.

När jag ger andlig healing öppnar jag upp kanalen till mina healingguider som vägleder mig i healingen. Här är jag en kanal för den andliga energin som strömmar genom mig och till dig som klient. Jag håller mina händer endast ovanför din kropp. Här går jag inte in i energierna i din kropp utan förmedlar bara det som din kropp behöver. Varken mer eller mindre. Denna healing brukar inte ta mer än 20-30 minuter men är väldigt effektiv.

Efteråt pratar vi om hur du upplevde healingen och hur den påverkat dig.

Jag ger även healing på distans.

Djur: Jag använder Healing med stor fördel på djur, djuren är mycket öppna och tar gärna emot healingen med ett behag. Djuren ger även oss healing, katter är kraftfulla healingdjur.

 

PRISER:

Besök 200kr /20-30 minuter

Distans 150 kr /20-30 minuter 

 

OBS! Healing är ett komplement, inte en ersättning för traditionella behandlingsmetoder.

 

Hjärtligt Välkommen!