Andlig healing

Healing möts vi av varje dag till vardag och fest, genom att…

Visa omsorg om en annan människa, ge uppmuntrande ord, ett leende och skratt, en kram.

Alla människor kan ge healing och detta är fantastiskt med så enkla medel.

Alla kan utveckla sin egen healingförmåga genom att tänka positivt, då formas också positiva energier som sprider sig till andra, detta hjälper oss på vägen till att må bättre.

Healing återskapar också balansen i våra chakran (energipunkter) i kroppen. Det kanske har uppstått blockeringar i energiflödet på grund av stress eller oro. Det kan t.ex. vara olösta konflikter i sinnet som tar sig uttryck i smärta i någon form. Healingen löser upp blockeringar så att energin får ett friare flöde i din kropp.

När jag ger andlig healing öppnar jag upp kanalen till mina healingguider som vägleder mig i healingen. Här är jag en kanal för den andliga energin som strömmar genom mig och till dig som klient. Jag håller mina händer endast ovanför din kropp. Här går jag inte in i energierna i din kropp utan förmedlar bara det som din kropp behöver. Varken mer eller mindre. Denna healing brukar inte ta mer än 20-30 minuter men är väldigt effektiv.

Efteråt pratar vi om hur du upplevde healingen och hur den påverkat dig.

Jag ger även healing på distans.

Djur: Jag använder Healing med stor fördel på djur, djuren är mycket öppna och tar gärna emot healingen med ett behag. Djuren ger även oss healing, katter är kraftfulla healingdjur.

OBS! Healing är ett komplement, inte en ersättning för traditionella behandlingsmetoder.

 

Hur gör jag för att boka behandling?

Jag och min lokal finns i Hållnäs, Nordöstra Uppland och för att boka tid kan du ringa, skicka PM facebook eller maila: hallnas.hundskola@telia.com eller BOKA.SE direkt via boka knapp vid höger nederkant (gäller friskvårdande behandlingar).

OBS! Vid distans healing, djurkommunikation och medial vägledning eller hundskola använd ej BOKA.SE knapp utan använd de övriga angivna sätten till kontakt.

Facebook länk för PM: NaVitas - facebook 

Ann-Cathrine Söderlund Gustafsson tel. 073-544 23 64 
om du ej får svar så kan du också sms:a, jag kontaktar er åter så fort jag kan.

Vill du använda dig av kontaktformuläret så var vänligen uppge namn, adress och tel. 
alt. mailadress som jag kan nå dig på eller om du vill göra en anmälan. Skriv gärna ditt ärende.

Varmt & Hjärtligt Välkommen!


(Lämna tom)