Hur arbetar jag?


En konsultation kan gälla nästan vad som helst med ditt djur. Djuret har kanske rädslor, ovanor, visar aggressivitet, är stressad, eller kanske du vill veta allmänt om hur ditt djur mår och om den har något att förmedla. Du kanske har något som du vill fråga ditt djur om. Jag hjälper dig att förbereda ditt djur inför en ny händelse, samt så får du råd hur du själv kan göra det. Jag går in i djurets fysiska kropp och förmedlar om det finns blockeringar eller annat, hur hunden mår kroppsligt. De vanligaste djuren jag kommunicerar med är hund, häst och katt.

Hundar: Jag är spec. hund yrkesdressör - ägare och hund coach, flock och problematik.
Jag hjälpa dig med din hunds mentala status och egenskaper, ger råd och tipps utifrån din hundindivid. Jag hjälper dig och lär dig läsa din hunds kroppsspråk. Jag jobbar med alla hundraser, även jakthundar. Jag ser hela individen!

Jag förmedlar genom en balans i telepati, intuitivt och själsligt-andligt.

Telepati visar sig i ren tankeöverföring.

Intuitivt där smärtor, känslor är ett brett register av information, där först cellerna nås för att sedan skicka informationen till tanken där jag sedan sätter ord och bild på det djurets kropp vill förmedla.

Själsligt - andligt finns även hos djuren, likt där du själv kan ta reda på din andliga existens. Jag får så om djuret vill budskap om tidigare liv, om ägaren är öppen för det.

Jag utför healing på ditt djur det har visat en lugnande effekt och det kan också ge en snabbare läkningsprocess vid skada. Jag ger healing på ett sätt som ditt djur är mottaglig för och som den behöver ha hjälp med. Du kan konsultera mig för intuitiv eller/och andlig healing.

OBS! Jag ställer inga diagnoser utan hänvisar till veterinär eller annan expert om så behövs.

Jag utför kommunikationen genom hembesök eller på distans då kommunikationen med djuret görs genom att ni skickar en bild via mail. Detta kommer vi överens om vid kontakt. Kommunikationen renskrivs och skickas på mail/brev. Jag kommer gärna ut till ridskolor/stall, hundklubbar, uppfödare m.m.

Jag har meditativa kurser tillsammans med din hund, kvällar och helger här på hundskolan Hållnäs halvön eller på din hemort.

NaVitas… energi & vilja!