Om mig

 

Jag är född och uppvuxen i Hållnäs en halvö i Nordöstra Uppland. I mitt barndomshem har alltid hundar och katter funnits men även andra gårdsdjur. I min närvaro fanns mycket mera än en fysisk kontakt till djuren men också till människor. Jag visste inte då som liten varför jag kunde så många gånger känna känslor, se bilder, smaker, dofter m.m. det som inte vara mitt men som fanns där i en stark närvaro.

Åren gick och jag formades av känslor, upplevelser och händelser som förde mig närmare mitt sanna jag. Jag som en mycket känslig personlighet blev en god människokännare något som jag hade tränat upp i mitt omedvetna så långt tillbaka i tiden sen första gången som jag mins vid 4 års ålder. Jag vet idag varför jag reagerade så stark på andra människors energier och som jag idag kan hantera.

Jag fortsatte min vandring till att bara följa på de vägar som lades framför mina fötter. Jag skaffade egna hundar som lärde mig att umgås på ett hunderligt sätt med dem. Hundarna har genom åren lärt mig att ändra mitt beteende, kroppsspråk och ett själsligt kroppsspråk. Min dröm i unga år var att utbilda mig till hundinstruktör men tiden var inte mogen på många år tills den dag då en utbildning som yrkesdressör kom i min väg. Efter flera års utbildning så startade jag äntligen min egen hundskola vid namn Hållnäs Hundskola www.hallnashundskola.se.

Vid mitt jobb som spec. hunddressör/instruktör började jag upptäcka att det var bara inte mina kunskaper om mentalitet, hunden och vårt kroppsspråk, samt hundens sett att agera vid olika yttre påverkningar som jag förstod hundarna på.

Jag började bli starkt medveten om att jag tog in olika telepatiska sinnesintryck och det gjorde att jag ville veta mera om vad Djurkommunikation var för något. Jag gick min första grundkurs hos Kia Enbarr i Storvik, där föll allt på plats. Jag hade inte inbillat mig, det blev en bekräftelse på allt det som jag faktiskt hade upplevt under hela min livsresa. Starkare och starkare började jag bli medveten om de som kom till mig, det var en fantastisk upplevelse.

Jag ville förstås lära mig mera om djurkommunikation och beslöt mig för att utbilda mig. Eftersom jag är en seriös människa så letade jag länge efter den rätte läraren och som alltid så korsade en utbildning min livsväg igen. Jag anmälde mig till Margaretha Tärnströms djurkommunikationsutbildning i Stockholm, ännu en gång föll allt på plats. Det var fantastiska, jobbiga lärorikt år där jag inte bara har fått kunskap och verktyg för djurkommunikationen, utan de som mest skedde var att jag utvecklades som människa i min ande, själ och kropp för att kunna på bästa sätt jobba med djuren och dess ägare. En bra och seriös utbildning som gjort mig till färdig Certifierad Djurkommunikatör, jag är otroligt Tacksam och Stolt.

Eftersom livet handlar om att utvecklas så fortsatte jag bara av en inre drivkraft att utbilda mig i mentalt mediumskap och blev Diplomerat Medium som innebär att jag jobbar med andevärlden, med intuition och andlig healing. Margaretha Tärnström blev också där min lärare. Den resan var omvälvande, en inre resa full med medvetenhet om mig själv, en resa där jag hittade mitt innersta jag, mitt högre jag. Jobbiga steg men också fyllt av glädje, tacksamhet och inspiration till att fortsätta min resa. Eftersom jag också här har varit medveten och haft upplevelser i tidig ålder i mitt liv av andra energier än mig själ, så kände jag att jag måste lära mig urskilja de olika energier jag tog emot. Denna utbildning gjorde också att jag har vuxit och kan ta in mera, bredare och djupare i mitt jobb som djurkommunikatör.

De tjänster jag utför idag är: Djurkommunikation, andlig healing på djur.
Jag har meditations dagar/kvällar. Friskvårdande behandlingar som andlig healing, ljudhealing. Chakra balansering – rensning. Energi arbete med auran.

Jag tar emot på hundskolan hundar för träning av dess ägare och hund i problem, hundkurser, viltspår/eftersök, hägnträningar i vildsvinshägn, meditationskurser med hund m.m.

Mediumskapet gör att jag gör sittningar, som kanalisering, vägledning och reading av dig som människa och håller seanser. Allt detta i mediumskap med hjälp av mitt team i andevärlden. Jag jobbar också med människan och djurens chakran och aura.

I alla mina tjänster råder tystnadsplikt och personligt bemötande, jag möter dig med värme i dina behov.

Hjärtligt & Varmt Välkommen att kontakta mig om du behöver min hjälp eller bara är nyfiken på om tjänsterna kan vara något för dig.

Ann-Cathrine Söderlund Gustafsson

 

mail: hallnas.hundskola@telia.com
FB: NaVitas