Vad är djurkommunikation?

 

Min fulla sanning är att jag är övertygad om att vi människor har förmågan av att kommunicera via telepati. Behovet av att djuren behöver bli hörda och sedda har aldrig varit så stort som idag.

Vårt snabbt växande samhälle där stressen växer påverkar bara inte människor utan också djuren, visst människors värld/leverne utvecklas men det för med sig en svår hanterlig situation för djuren.

Djuren är våra spegelbilder, - sådan matte/husse sådan hund är ett sant ordspråk. Alla våra beteenden, psykiskt och fysiskt mående känner djuren av och ibland tar de över smärtan och obehag för att underlätta för ägaren.

Telepati är för djuren helt naturligt så som det var för oss en gång i tiden. Telepati är energi som förs över mellan allt levande på jorden. I samhället där vi använder logik och tankar för det mesta glöms denna naturliga förmåga bort.

Visst finns telepatin där, men det största hindret är att vi låser oss själva eftersom vi inte väljer att ta i känslan, ibland vågar vi inte vara i känslan. Människan anpassar sig hellre till samhället och situationen.

Jag har i många år jobbat med hundar och dess ägare och det hela handla om att komma ner på djurens nivå, börja förstå och bemöta djuren på deras nivå. Ett djur är mycket ärligt och tydlig i sin kommunikation, både djur till djur men också djur till människa.

Vi som har haft djuren nära inpå oss har säkert många gånger sett djurets vädjande blickar. Medans vi letande i tanken försökt komma på vad djuret vill, de flesta läser kroppsspråket på sitt djur och ser verkligen att djuret vill något, men vad? Ju mer du tänker i denna situation ju mer blockerad blir du. Om du försöker känna efter istället och släpper alla tankar i huvudet så är du mottagliga för vad djuret vill.

NaVitas... energi & vilja!